Krop

 

 

 

Body wash – holder huden sund og frisk – Naturlig Tea Tree Oil, 500ml

149,00kr

Rescue cream – Barrierecreme mod irritation og rødme på udsat hud, 100ml

119,00kr

Body wash – mild og skånsom med antiseptisk naturlig Tea Tree Oil, 200ml

89,00kr

Body scrub med Tea Tree Oil – Naturlig dybderens fra Australian Bodycare, 200ml

139,00kr

Body lotion med Tea Tree Oil der plejer og forebygger – God mod tør hud (200ml)

129,00kr

Body balm after shaving – Mod skadet hud og røde knopper efter barbering 200ml 
129,00kr

Body cream – Creme mod skadet og meget tør hud, 100ml

109,00kr

Body Serie med 3 produkter – Tea Tree Oil holder huden sund

299,00kr

Pakke til eksfoliering af kroppen med naturlig Tea Tree Oil – 3 produkter

329,00kr

Ønsker du også at have en sund og rask hud, så læs med her.

Tea Tree Olie er en naturlig olie som modvirker bakterier. Hvis man bruger olien hver dag, vil olien hjælpe med hudproblemer og holde huden sund og rask. På denne side kan du finde body creme, body wash, body balm after shaving og body scrub.

Har du irriteret eller udsatte steder på kroppen, så kan du købe en barrierecreme. Denne creme er speciel god da mælkesyreestere og olien gør at huden holdes tør. Det gør at den kan forebygge irritation, og kan holde huden sund.

Tea Tree Olie og glycerin er hovedingredienserne i den lækre body wash. Den holder huden sund og giver følelsen af en dejlig ren og blød hud. Tea Tree Oil body wash renser grundig og helt ned i porrerne. Da olien modvirker barterier, vil den også gå ind og rense for svamp. Hvis man bruger en sæbe som kun vasker det ydre skidt og urenheder af, kan der opstå hudproblemer i længden. Man skal bruge en sæbe som renser ordenligt og her kan Tea Tree oilen være et rigtig godt bud.

Tea Tree har også de fantastiske cremer, som selvfølgelig også modvirker uønsket bakterier. Cremerne er uden parabener og efterlader huden sund og blød. Cremer er noget, af det vigtigste inden for kropspleje. Tea Tree olie cremerne er gode mod kløe, tør og irriteret hud, og indholder Glycerin som opretholder hudens fugt. Som mange nok kender, så er det træls at tage tøj på en fedet krop, fordi man lige har smurt sig ind i Creme. Tea Tree Cremen efterlader ikke huden fedet, og det gør cremen lidt lækre.