Fodpleje

 

 

 

Heel repair – Hælcreme til tørre og sprukne hæle
100 ml
129,00kr

Foot repair – Mod Kløe & Svie mellem tæerne
50ml
129,00kr

Foot spray
Fod Spray mod Sure Tæer
150ml
119,00kr

Nail repair – Neglebehandling med Tea Tree Oil
10ml
149,00kr

Foot cream – Fodcreme til tørre fødder
100ml
119,00kr

Australian Bodycare Corn stick – Ligtorne fjerner 9ml
129,00kr

3 Produkter Mod Sure Tæer og Fødder body wash 200 ml. foot cream 100 ml. foot spray 150 ml. 299,00kr

Hvorfor får man fodsvamp og sure tæer?

Fodsvamp er noget rigtig mange mennesker får. Det er en infektion, som normalt opstår mellem tæerne, men kan også forekomme på neglene og siden af foden.

Fodsvamp smitter let, kan kløe og svige.

Fodsvamp er en tilstand der kan opstår, hvis du går i for lukket sko og din fod ikke kan ånde. Hvis man går i for lukket sko, vil bakterierne have mulighed for at udvikle sig, og derfor dannes der svamp. Det kan også være fordi at du danner meget fodsved og din fod “lever fugtigt”.

Gode råd
Skift dine sokker
Vask fødderne rigtig godt, og husk at tørre dem rigtig godt!
Brug sko hvor dine fødder kan ånde
Vi har også nogle god produkter som kan hjælpe dig

Tørrer fødder og sprukne hæle

Drop fodbadet, hvis du gerne vil have bløde fødder. Mennesker har 3 lag huden; underhud, læderhud og underhud. Der dannes nye celler, som bevæger sig op mod overfladen. Cellerne danner hornstof, og hvis du bliver ved med at file dine fødder, så vil huden tro, at der er tryk og der dannes flere celler. En god løsning vil være at bruge creme. Brug en god creme om morgenen, men ikke i mellem tæerne. Cremen skal være trukket ind, inden du tager strømper og sko på. Hvis du lukker en fugtig fod inde, kan der dannes bakterier og dermed vil der forekomme fodsvamp. Brug gerne en god hæl- og fodcreme om aftenen.

Hvad er ligtorne?

Ligtorne er hårde, smertefulde områder , som ofte udvikler sig på fødderne. Huden beskytter legmet og huden danner beskyttelsende væv. Mennesker har 3 lag hud; en underhud, læderhud og underhud.

Der dannes nye celler, som bevæger sig op mod overfladen. Cellerne danner hornstof. De danner mere og mere hornstof, jo længere de kommer op mod overfladen. Hvis der er tryk fra f.eks. dine sko, så vil der dannes en hornklump. Hornstoffet bliver trykket sammen og derfor dannes klumpen.

Hvorfor får man ligtorne?

Ligtorne kan komme af tryk eller infektion.
Det sker, når huden forsøger at beskytte et underliggende område mod skade, tryk eller gnidning.
Ligtorne er ikke farlige, men kan gøre ondt.