Selvforkælelse!

Selvforkælelse er et dejligt, men vigtigt ord. Selvforkælelse handler om dig, omsorg og kærlighed. Vi kender nok alle sammen de stressede, triste og grå dage. Derfor laver jeg en dag, der er min dag. Min dag, er en dag, hvor jeg forkæler og passer på mig selv. Selvforkælelse behøver ikke altid at være usundt, eller betale for dyre behandlinger. Min dag er en dag, hvor alt går i mit tempo, og hvor jeg har mig selv i fokus. Det er vigtigt at huske sig selv, og huske, at give sig selv tid og plads.

Selvforkælelse hver dag?
Ja, det er noget vi kan lide! Jeg har valgt at forkæle mig selv hver dag med gode produkter.

 

Morgenrutine:
Hver morgen vasker jeg mit ansigt og bruger Tea Tree ansigtscreme. Det gør jeg grundet urenheder. Jeg har desværre altid døjet med meget uren hud, men Tea Tree har løst mit problem. Tea Tree oil modvirker baktier, og hjælper derfor mod hudproblemer. Hver morgen bruger jeg også en spray mod hårtab. Jeg synes, at jeg er meget tyndt håret og bruger derfor Tea Tree hair loss spary. Man skal bruge den morgen og aften, og de fleste vil begynde at se resultater efter 12-20 uger.

Når jeg går i bad, bruger jeg både shampoo og balsam fra Tea Tree. Jeg bruger den serie der hedder mod skæl, tør og irriteret hovedbund. Min hovedbund bliver nemt tør og jeg kan mærke en forskel på før og efter jeg skiftede til Tea Tree. Jeg vil også anbefale at bruge Tea Tree intim wash. Hvem ønsker ikke en god intimhygiejne.

Aftenrutine:
Hver aften renser jeg min hud, og plejer den. De produkter jeg bruger hver aften er Stress Relief Facial, ansigtscreme Facial Moisturiser Sensitive for Young Skin, hair loss spray, Fodcreme fra Tea Tree, (en gang om ugen peeling maske).

Strees Relief Facial Oil er til mit ansigt. Jeg bruger 4 dråber og massere olien ind i huden. Jeg vil nu lade olien virke i 2-3 min, og for at jeg ikke bruger alt for lang tid på min aften rutine, så udnytter jeg tiden, og børster tænder i mens olien virker. Når det lige har fået lov til at sidde lidt, så smører jeg ansigtet med Facial Moisturiser Sensitive fra Young Skin. Jeg bruger kun et halvt pump og massere let ind i huden. Jeg bruger igen min hair loss spray, og til sidst bruger jeg en fod creme. Fodcremen er fra Tea Tree og har effekt med det samme. Ca en gang om ugen bruger jeg peeling maske, som jeg lader sidde og virke i 10-15 min, og vasker af. Jeg bruger peeling masken inden min normale aftenrutine.

Døjer du med eksem og/eller meget slem akne, så vil jeg anbefale dig at bruge krokodilleolie. Læs meget mere om krokodilleolie her.

Jeg håber det var værd at læse med.

Har du spørgsmål eller en kommentar, så hop ind på hjemmesiden og kontakt os.

Håber du får/har en dejlig dag.
– Dinskønhed.dk