Snorke spray

Kan dig og din samlever ikke blive enige om
hvem der snorker højest?

Lider du af snorken?

Her kan du finde produkter og hjælpemidler der muligvis kan hjælpe dig!

Asonor 30ml Anti Snoring Solution
199kr

2 Bottles of Asonor 30ml Anti Snoring Solution
250kr

3 Bottles of Asonor 30ml Anti Snoring Solution with Travel Kit 373kr

Hjælp jeg snorker! 
Sådan lyder det fra rigtig mange, og rigtig mange synes også det er et problem.
Få løst dit snorke problem med Asonor.

 

Snoring opstår, når muskulaturen i de øvre luftveje er blokeret. Dette kan skyldes en forkølelse eller en anatomisk uregelmæssighed i næse eller hals. 

Den mest almindelige årsag til snorken er, når musklerne i og omkring halsen slapper for meget af, når vi sover. Dette får vævet omkring luftvejene til at trække sig sammen / indsnævring af luftvejen. Trykket på ryggen af halsen vil stige, hvilket forårsager uvula og blød gane at vibrere. Det er disse vibrationer, der skaber lyden af snorken.

Undersøgelser viser, at ca. 42% af befolkningen snorker, af disse 60% er mænd og 40% kvinder som snorker. Snorken er ofte beskrevet som social snorken. En mere alvorlig tilstand kaldes søvnapnø , som kun påvirker 2% af befolkningen.

Snorken kan resultere i et fald i livskvaliteten i form af hjerte-kar-sygdomme, højt blodtryk, stress, hovedpine, OSA, nedsat seksuel funktion og for tidlig død.

Snorken behøver ikke at være særlig generende for den som snorker, men man kan være tør i munden når man vågner.

Det er de vibrerende lyde der forsager snorke lyden.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Skal man have en recept for at bruge Asonor?

  • Nej, du behøver ikke en recept til at købe Asonor.

Hvor kan man købe Asonor?

  • Det kan du købe her på siden

Hvordan bruger jeg Asonor?

  • Man bør bruge Asonor hver aften før man går i seng. Undgå at spise, drikke eller børste tænderne efter at have taget Asonor, da dette vil reducere produktets effektivitet. Hold hovedet tilbage og pump i hvert næsebor, indtil du kan føle løsningen i halsen. Normalt er 4 til 6 pumper i hver næsebor tilstrækkelig. Den flydende opløsning bør ikke forblive i næsen, da effekten finder sted, når det kan mærkes i halsen. Pumpeafgivelsessystemet er designet til at arbejde i enhver retning for nem anvendelse og levere en “jetstrøm” af opløsningen. Generelt vil Asonor være effektive fra den første nat, men i sjældne tilfælde vil effekten først finde sted i op til 14 dage efter brugen.

Se Asonors brugerdefinerede video

Hvordan virker Asonor?

  • Asonor er en nem og enkel behandling. Asonor smører og blødgør slimhinderne i halsen, samtidig med at muskulaturen strammes lidt i halsen. Det betyder, at vejrtrækning bliver let og uhindret, og forhindrer desuden den tørre mund, som mange snorkere klager over om morgenen.

Hvor lang tid vil effekten virke?

  • Med 4 til 6 pumper i hver næsebor inden du går i seng, begynder behandlingen normalt at aftage efter 7 til 8 timer. Hvis effekten begynder at aftage tidligere eller for at forlænge effekten, skal dosen øges til 6-7 pumper i hver næsebor.

Jeg er gravid, kan jeg bruge Asonor?

  • Ja, det kan du godt.

Hvor er Asonor produceret?

  • Asonor produceres i Denamark og Tyskland på vores GMP og Pharmaceutical godkendte planter.

Hvorfor virker Asonor ikke på mig?

  • Asonor virker for 3 ud af 4 personer. Hvis Asonor ikke virker, kan det være, at du bruger produktet forkert. For at sikre dig at du bruger det korrekt, læs afsnittet “Hvordan bruger jeg Asonor?” Afsnit. Hvis Asonor stadig ikke virker, anbefales det at besøge en læge, da snorking kan skyldes andre faktorer end normal snorking, også kendt som “Social Snoring”. Snorken kan skyldes en forkølelse, en anatomisk uregelmæssighed i næse, hals eller i mere alvorlige tilfælde søvnapnø. I disse tilfælde anbefales Asonor ikke.

Hvorfor skal jeg gøre noget ved min snorken?

  • Der er mange gode grunde til at gøre noget ved sin snorken. For det første forstyrrer det måske din samlever, og andre der skal lytte til det om natten. For det andet er snorken skadeligt for dit helbred. Internationale undersøgelser viser, at snorkere har en reduceret livskvalitet på grund af migræne, hovedpine, hjerte-kar-sygdomme, højt blodtryk, nedsat seksuel funktion og for tidlig død.

Jeg har ikke fået svar på mine spørgsmål?

  • Hvis du mangler svar på nogle spørgsmål, så kan vi kontaktes her