Snorker din partner?

Hvis det er et problem for dig, at din partner snorker, så kan Asonor måske hjælpe!
Først skal man selvfølgelig have undersøgt, om snorken skyldes søvnapnø. Hvis det gør det, så kan du læse om søvnapnø her

Hvorfor snorker man?

Der er rigtig mange der snorker, og ikke alle ser det som et problem. Nogle snorker, hvis de har drukket alkohol, eller hvis man er ekstra træt.
Der er mange forskellige grunde, og det er vigtigt, at finde den rigtig årsag. Lider man af ekstrem træthed og søvnighed i løbet af dagen, kan det være en indikation på søvnapnø, eller et andet søvnrelateret.
Snorken sker, når der ikke er fri luftpassage. Dette får det omgivende væv til at vibrere. Disse vibrationer producere snorke lyden. Tungen kan komme i vejen for jævn vejrtrækning, og kan derfor lave en forsnævring af luftvejen. Kvaliteten af din søvn, kan blive forstyrret, hvis du snorker regelmæssigt. Det kan øge irritation, træthed, og få sundhedsmæssige problemer. Det kan både være irriterende for dig, men også for din partner. Der er heldigvis ikke kun en løsning på snorken, og en af dem er Asonor snore spray. Parforholdet kan blive ødelagt af snorken, da mange vælger at sove i hvert deres rum, men Asonor har en bedre løsning!
Når du har forstået, hvorfor du snorker, kan du finde de rigtige løsninger til en mere støjsvag og dybere søvn – for både dig og din partner.

Ting som kan forværre snorke er:
– Alkohol / Medicin – Alkohol og beroligende midler, kan øge muskelafslapning.

Overvægt – Selv, hvis du generelt ikke er overvægtig, kan det at bære overvægt, lige rundt om din hals, forårsage snorken. At træne og tabe sig, kan undertiden være alt, hvad det kræver, for at afslutte din snorken.

Har du nogle undrende spørgsmål eller evt brug for en guide. Så læs mere her 

Asonor kan købes her

Kilde – Sundhed.dk og Helpguide